Yhdistys

Järvenpään Käsintekijät r.y. – yhdistyksen toiminta

Järvenpään Käsintekijät r.y. on yhdistyksenä avoin kaikille Järvenpään ja sen lähikuntien käsityötä ja taidetta tekeville harrastajille, ammattilaisille. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen tarkoituksesta ja haluaa edistää sitä.

Järvenpään Käsintekijät r.y.:n tavoitteina on säilyttää ja elvyttää suomalaista käsityöperinnettä ja kulttuuria, sekä kehittää jäsenten yksittäisiä ja yhteisiä luovia toimintoja. Yhdistys pyrkii edistämään kädentaitoja ja kannustamaan jäseniään luomaan uutta vanhan, rikkaan, suomalaisen käsityöperinteen pohjalta.

 

Yhdistyksen tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, vaan auttaa yksittäisten käsityöyrittäjien töiden esittelyssä ja markkinoinnissa yhteisvoimin.
Jäsenten tuotteet ovat pieniä sarjoja tai yksittäiskappaleita. Tekijät itse valitsevat haluamansa työtavat sekä määräävät tuotesarjojen suuruuden. Työt ovat jäsenten suunnittelemia ja enimmäkseen luonnonmateriaaleista valmistamia korkealuokkaisia käsitöitä ja taideteoksia.

Käsintekijöiden historiaa


2019 Hallitus

Anne Laavola           puheenjohtaja, 041-5385380, annelaavola@gmail.com

Tarja Hukkanen      varapuh.joht, 050-4364755,hukkanen.tarja@gmail.com

Arja Povaljajeff               sihteeri, 040-7341341, arja.povaljajeff@hus.fi

Tuija Nupponen

Pirjo Vapaakallio

Tarja Villinki

Ulla Rantakari,                            rahastonhoitaja ja jäsenasiat,  040-5119172                                                                                                           rantakari.ulla51@gmail.com