Yhdistys

Järvenpään Käsintekijät r.y. – yhdistyksen toiminta

Järvenpään Käsintekijät r.y. on yhdistyksenä avoin kaikille Järvenpään ja sen lähikuntien käsityötä ja taidetta tekeville harrastajille, ammattilaisille. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä henkilö, joka on kiinnostunut yhdistyksen tarkoituksesta ja haluaa edistää sitä.

Järvenpään Käsintekijät r.y.:n tavoitteina on säilyttää ja elvyttää suomalaista käsityöperinnettä ja kulttuuria, sekä kehittää jäsenten yksittäisiä ja yhteisiä luovia toimintoja. Yhdistys pyrkii edistämään kädentaitoja ja kannustamaan jäseniään luomaan uutta vanhan, rikkaan, suomalaisen käsityöperinteen pohjalta.

 

Yhdistyksen tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, vaan auttaa yksittäisten käsityöyrittäjien töiden esittelyssä ja markkinoinnissa yhteisvoimin.
Jäsenten tuotteet ovat pieniä sarjoja tai yksittäiskappaleita. Tekijät itse valitsevat haluamansa työtavat sekä määräävät tuotesarjojen suuruuden. Työt ovat jäsenten suunnittelemia ja enimmäkseen luonnonmateriaaleista valmistamia korkealuokkaisia käsitöitä ja taideteoksia.

Käsintekijöiden historiaa


2017 Hallitus

Arja Povaljajeff                           puheenjohtaja, 040-7341341, arja.povaljajeff@hus.fi

Tarja Hukkanen                          varapuheenjohtaja, 050-4364755, hukkanen.tarja@gmail.com

Anne Laavola                      sihteeri, 041 5385380, annelaavola@gmail.com

Kaisa Luukkonen                        kaisaluukkonen@luukku.com

Tuija Nupponen

Anja Tyrväinen                            050-3056593, anjatyr@gmail.com

Anne Laavola                               041 5385380, annelaavola@gmail.com

Pirkko Korpela                            050 3783382, pirkkokorpela@windowslive.com

Tarja Villinki

Ulla Rantakari,                            rahastonhoitaja ja jäsenasiat,  040-5119172                                                                                               rantakari.ulla51@gmail.com